ABOUT

Als kind groeide ik op in het prachtige Klein-Brabant. In mijn vrije tijd leefde ik mij steeds creatief uit. Van jongs af aan ging ik naar de tekenacademie en de muziekschool. Thuis bouwde ik dorpen en steden

in lego. De basis voor het architectenberoep werd al zeer vroeg gelegd. 

Sedert februari 2019 heb ik mijn eigen architectenkantoor te Puurs-Sint-Amands en maak ik niet alleen mijn eigen maar ook andermans dromen en ambities waar. 

 

ERVARING

STUDIES

ONS

TEAM

Als all-round architect is het belangrijk om je te laten omringen door mensen met de nodige know-how. Het architectenberoep wordt steeds complexer. Niet enkel zijn er de strenger wordende energienormen, ook op akoestisch vlak staan we aan het begin van een nieuw tijdperk.

Als jonge, ondernemende architect ga ik dan ook op zoek naar de juiste partners die hierin een meerwaarde kunnen betekenen. 

Zo werkt Ingrid Decoussemaeker als freelance op het architectenkantoor en staat ze mij met raad en daad bij in het volledige architectuurproces. Gaande van een second opinion op esthetisch vlak, over uitwisselen van ideeën en oplossingen voor akoestiek tot een ervaren krak in het onderhandelen met aannemers en bouwpartners. 

Daarnaast ga ik ook samenwerkingen met andere architecten aan naargelang de schaal van de opdracht. 

 

Ines Verhaegen

ARCHITECT

Ingrid Decoussemaeker

FREELANCE

NEEM CONTACT

Molenstraat 6A, 2870 Puurs-Sint-Amands 

T: +32 (3) 501 42 69  M: +32 (0) 472 09 57 71

mail: architect@inesverhaegen.be

© 2020 by Architect Ines Verhaegen BVBA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon