ABOUT

ERVARING

Als kind groeide ik op in het prachtige Klein-Brabant. In mijn vrije tijd leefde ik mij steeds creatief uit. Van jongs af aan ging ik naar de tekenacademie en de muziekschool. Thuis bouwde ik dorpen en steden in lego. De basis voor het architectenberoep werd al zeer vroeg gelegd. 

Sedert februari 2019 heb ik mijn eigen architectenkantoor te Puurs-Sint-Amands en maak ik niet alleen mijn eigen maar ook andermans dromen en ambities waar. 

 

STUDIES

ONS

TEAM

Ines Verhaegen-161-Editorial-3.jpg

Ines Verhaegen

ARCHITECT

Als all-round architect is het belangrijk om je te laten omringen door mensen met de nodige know-how. Het architectenberoep wordt steeds complexer. Niet enkel zijn er de strenger wordende energienormen, ook op akoestisch vlak staan we aan het begin van een nieuw tijdperk.

Als jonge, ondernemende architect ga ik dan ook op zoek naar de juiste partners die hierin een meerwaarde kunnen betekenen. Zo werkt Ingrid Decoussemaeker als freelance voor het architectenkantoor.

Zij staat me met raad en daad bij in het volledige architectuurproces. Gaande van een second opinion op esthetisch vlak, over uitwisselen van ideeën en oplossingen voor akoestiek tot een ervaren krak in het onderhandelen met aannemers en bouwpartners. 

Daarnaast ga ik ook samenwerkingen met andere architecten aan naargelang de schaal van de opdracht. 

 

 

IMG_4689.jpg

Ingrid Decoussemaeker

FREELANCE